Parkpoint

publicerat i Allmänt;
Happy halloween! Imorse gick jag upp tidigt för att hjälpa tjejerna att göra sig i ordnig för skolan, sen skjutsade jag dom dit och kollade på deras Halloweenparad, så kul! :) 

Har ledigt nu på dagen så har tagit mig igenom ett svettigt gympass och belönar mig nu med att ligga vid poolen,!! :) 



Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av mamma:

Åhh jag vill också.....

2:a kommentar, skriven , av Anna:

Hej! Jag ska åka som aupair den 2/12 till usa. Jag kommer att bo cirka 20 minuter över Golden Gate Brigde och jag undrar vart bor du i för stad område? Läste att du hade en bit in till SF så blev nyfiken på vart du bor? Hoppas du har det jättebra! Kram

Svar: Hej Anna! :) Va kul, du kommer inte ångra dig!! Vad heter det där du bor? :) jag bor dessvärre ca 1-1 1/2h ifrån SF, i en liten by som heter Geyserville, största närmsta stad är SantaRosa :)

Tack, hoppas allt pappersarbete och förberedande går bra, snart sitter du här på andra sidan Atlanten och chansen är nog stor att vi kanske ses? :) kram
aupairmi.blogg.se

3:e kommentar, skriven , av Anna:

Hej! Jag kommer att bo i Lucas Valley:) Kollade på kartan och det var cirka en timme i mellan, jag har cirka 35 minuter till Santa Rosa.

Ja det går bra! Allting börjar bara kännas verkligt! Ska njuta så mycket som det går för snart åker jag! Jaa det skulle vara jätte roligt om vi kunde träffas :) Ha det bra! Kram!

Svar: Va kul!! :) va nog i närheten idag tror jag :)

Jaa förstår dig, snart är du här! Det tycker jag verkligen vi får styra upp :) kram
aupairmi.blogg.se

Kommentera inlägget här :