Parkpoint

publicerat i Allmänt;
Happy halloween! Imorse gick jag upp tidigt för att hjälpa tjejerna att göra sig i ordnig för skolan, sen skjutsade jag dom dit och kollade på deras Halloweenparad, så kul! :) 

Har ledigt nu på dagen så har tagit mig igenom ett svettigt gympass och belönar mig nu med att ligga vid poolen,!! :) 



I love you, Skype

publicerat i Allmänt;
Hade en skypedate med min kära mamma som var uppe och bakade, bästa mamma ❤️

Och ja idag lyckades jag även ha sönder min data..segt! Men jag kan snvända den iaf och Skype, det viktigaste av allt funkar ;)
Nu är de sleeptime, imorgon blir en tidig morgon för då är de Halloween och massa fix :)


Lucia

publicerat i Allmänt;
Idag började jag inte förrän kl 2, så jag tänkte gymma och åka till Julie för lunchdate. Precis när ja skulle åka till gymmet ringde Lulu mig från skolan, hon har tidigare berättat att hennes musiklärare vill träffa mig för dom ska lära sig svenska julsånger, Lulu frågar om jag kan komma till skolan på en gå g. Snäll som jag är sa jag självklart! När jag kom dit, in i klassrummet så får jag inför en hel drös barn berätta om hur vi firar jul, traditioner och berättade om Lucia. Dom ska sjunga en svensk låt på deras skolavslutning så....läraren bad mig sjunga "Sankta lucia", and I did, hahaha så pinsamt..men dem var så nöjda över att jag var där och nöjdast var nog Lulu som sken som en sol och inte kunde sluta krama mig :) min fina lilla flicka ❤️ Klassen vill att jag ska komma tillbaka nästa vecka och lära dom mer haha.

Efter det åkte jag till Julie, vi gjorde lunch och pratade, alltid lika trevligt! :)

På kvällen visade jag mina bilder från Lucia och berättade för resten av familjen om det, så roligt med olika traditioner :)