Grå dag

publicerat i Allmänt;
Alltså fyfan, denna dag har bara vart går och tråkigt. En 10 timmars dag och jag undrar varför jag egentligen jobbar när mamman ändå är hemma hela tiden?? En varning till blivande aupairer, tänk till lite extra om mamman är hemmafru! Barnen blir som helt andra barn och de är allmänt jobbigt. Så ja jobbet var inte de bästa idag, och ja ni måste ju få veta baksidan på detta också för allt är inte rosor. 

Sedan fick ja en saftig räkning från Telia, man ba wtffff den telefonen är inte ens på och Telia är.........

Okej något glatt i det tråkiga, jag körde iaf ett gympass med Julle 💪 Så tack för mig, jag hoppas att jag vaknar med ett leende på läpparna imorgon.Walking

publicerat i Allmänt;
Ja här i bloggen är de ganska tyst, allt rullar fortfarande på bra här borta.. Allt är vardag = inget speciellt på schemat. Men man måste ju älska vädret! Snart är det sommar här och det ska bli så härligt 😍


Saturday

publicerat i Allmänt;
Och så var de lördag igen! Jag började lördagsmorgonen med en låång promenad i det superhärliga vädret. Jag började jobba vid två så då tog jag barnen upp till Vineyardclub och vi hoppa studsmatta och hängde på stranden. 

På kvällen lagade jag köttbullar, potatismos med sås och lingonsylt 😍 lyckades bli ännu mera populärt hos barnen. Sedan fortsatte jag i svensk anda och kollade på Mello. Jag har även börjat med "scrapbooking", en bok som jag ska ge till min värdfamilj när jag åker hem :)