Tennis-tisdag

publicerat i Allmänt;
Oj, vilken lång dag det har vart! Hade bara mina flickor idag så vi åkte till ett tivoli, åkte karuseller tills vi blev alldeles för åksjuka, när värmen blev för mycket åkte vi till rivern för lite svalkande lek :) En bra dag, men de är inte lätt att hålla två små flickor nöjda hela tiden..
Efter jobbet tog jag mig en springtur och sedan lite tennis uppe vid familjens club, och efter det belönade jag mig med en tisdagsöl med Paris mfl. :)
En bättre tisdag! Imorgon ska jag campa med familjen, 20min från vart vi bor hahah, vi får se hur de går..
Cozy Sunday

publicerat i Allmänt;
Och där var denna helg slut.. Hade tänkt åka upp till Clearlake denna helg men stannade hemma istället då jag behövde jobba. Men det blev en riktigt bra helg ändå! :) Haft en massa cozytimes  under en stjärnklar himmel och goda drinkar, avslutade helgen med ett glass vin, guacamole, min danskjävel & marabou (tack moster ❤️). Det är lite läskigt att tänka på framtiden nu, att min danskjävel lämnar mig här om 4 veckor, fy! Men det gäller att leva i nuet och ta vara på tiden! :)

Long time no see

publicerat i Allmänt;
Här ekar de nästan tomt, but I'm alive! Det har hänt mycket sen sist,  flera roliga turer till SF, födelsedagspartyn osv..  Det läskiga är att tiden går så fort, om 4v åker min Julie hem!! :( så vi tar vara på all tid vi har och gör saker varje dag nu haha. För när man öppnar ögonen så är livet jäkligt bra ändå.

Sedan har min Mammi, pappa & syster bokat resa hit i början av sept!! Min sista jobbdag är den 22sept och den 23sept kommer Anna hit och roadtrippar med mig och Nellie :D Det är sjukt bra här borta nu men jäklar va kul det ska bli att komma hem :D