Healdsburg

publicerat i Au-pair;

God morgon Sverige typ, godnatt CA! Denna dag startade med lite spel med barnen, så mysigt. Efter lunch fick jag och L skjuts in till Healdaburg, en stad 10min härifrån. Vi gick på bio, Cloudy with a chance of Meatballs 2, den var så söt och rolig haha :D sen visade L mig runt i Healdaburg.

Fick även ett samtal från min LCC idag, min kontaktperson. Hon berättade att det bor en dansk tjej i Healdsburg så de är ju kul! :)

Nu ska jag kika lite serier på datan innan sovdags, imorgon ska jag följa med och lämna barnen på skolan. Barnen har tydligen berättat för alla på skolan om mig haha, sötisar.

Xxx

Vineyardclub

publicerat i Au-pair;

Idag blev jag väckt av barnen, dom kom in till mig och la sig i sängen, så söta :) sen visade dem mig runt. Sedan var det dags för en utflykt till deras club, det var så fint där och det ligger bara 10min härifrån! :) Vi åt god lunch (skönt att slippa maten på Training school!!), vi badade och hoppade studsmatta och ja bara tog de lugnt. Det är så fin natur här och det är vinodlingar ööööverallt, så coolt! Dem hade även besök från Australien så dem var också med och var över på mat nu ikväll. 
 
Stör mig redan sjukt mycket på denna tidsskillnad! Vill prata med alla där hemma. Men som tur är har mina aupair vänner samma tid som mig haha, och bästa av allt är ju att Nellie nästan har samma! :)

My crib

publicerat i Au-pair;

Mitt mysiga lilla hus! Dem har verkligen gjort de så mysigt här ute och mamman, A, har verkligen tänkt på allt. Jag har allt man behöver här ute, A har fixat allt ifrån alla schampo, handkräm, rakhyvlar, varmchoklad, bilder på min familj. Så gulligt, blev helt varm i hjärtat när jag såg allt!! Och ja varma chokladen, den är mina värdbarn väldigt avis på haha. Dem är en väldigt nyttig familj så dem får inte sånt så ofta, så dem vill ha "sleepover-party" här och dricka varm choklad med mig! :)

Och min säng, den är så cozy!!