Flowerpower

publicerat i Allmänt;


Min nya fina blus/(klänning egentligen), måste ta mig ut på en ny shoppingtur och inskaffas nya fina sommarkläder 😍

Lola

publicerat i Allmänt;
Monday again, men en skön måndag, man blir lite dagblind här borta. Hann med Skype på morgonen med saknade Jenny & Fio och en springtur innan de var dags att börja hämta barnen. Och ja inget speciellt med jobbdagen, vi leker fortf carwash och barnen r gulliga, oftast ;) 

Denna hund alltså...så knasig!!! :*

6months

publicerat i Allmänt;

23sept-23mars, 6 månader i staterna! Känns som jag nyss var på Arlanda, mötte Emma där som jag skrivit med tidigare. Jag lugnade flygrädda Emma med att hon kunde sitta brevid mig, dock sov jag hela vägen och Emma fick klara sig själv när de va sjuktmycket flyg gropar.  Vi hade även turen att vara de enda två som flög tillsammans från NY-SF, våra kompisar på aupairskolan skakade bara på huvudet, hur skulle dessa två blondiner klara sig på egen hand? Haha! Men vi klarade oss finfint och nu har vi även klarat ett halvår här. 

Ett halvår med roliga, jobbiga och otroligt lärorika saker och jag har det bästa sommarhalvåret kvar. Men något som skrämmer mig är att jag ska säga "hejdå" till denna familj, till mina hjärtan. Fy, men tills den dagen ska jag njuta så mycket jag kan och ta vara på tiden!