Midsommar i CL

publicerat i Allmänt;
Att inte vara hemma på midsommarfirare ingenting, för vi hade ett riktigt firande uppe i Clearlake! Som sist vi var där bjöds de på sol, bad& fest, även dans runt midsommarstången och sill o snaps. Jag lyckades även vara helgens klantigaste och fick en vattenskoter i huvudet (ej så farligt som de låter haha, du kan va lugn mamma), så jag fick festa med världens blåaste haka och fläskläpp, men vad gör det. 
Mycket bra helg med mycket bra vänner :D 
Tuesday

publicerat i Allmänt;
Min tisdag bjöd på kort jobbdag, sol & gym, "musikkonsert" i lilla byn, marabou & ölprovning.  
Efter jobbet mötte jag upp Paris med kompisar inne i byn där det var "musiktisdag", sjukt mycket folk, en liten folkfest, folk hade bord med sig och åt mat och självklart en massa vin. När musiken var över gick vi vidare till ett öl bryggeri på ölprovning! :) en mycket bra tisdag alltså.

Söndag på beachen

publicerat i Allmänt;
Sommartider hej hej, sommartider!! Nu är värmen här påriktigt, igår hade vi 38+, så jag bestämde mig för att åka till stranden 1h iväg med några andra aupairer. Dock var det kallt och dimmigt på stranden haha..typiskt!
På kvällen hängde jag med Patte, tog ensidiga öl innan han åker hem till Sveariket och sen lite vin på det, bra söndag efter en helg med alldeles för mycket tankar..