Tourist in SF

publicerat i Allmänt;
Hemkommen till lilla byn från en toppenhelg i San Fransisco!!
I helgen har vi verkligen turistat, besökt nästan alla turistmål, förutom Alcatraz men det blir nästa gång.

Vi har besökt Muir Woods (sjukt stora träd), Golden Gate bron vid olika vista points (sjukt att en bro kan vara så..häftig!?), sett SF's "fina" långa backar men ack så dryga (!!!!), vart på Pier39 och FishermansWarf, Painted Ladies, sett + kört ner för Lombard st (världens kurvigaste väg). 

Vi bodde mitt på Union Square (centrum), riktigt nice. Efter våra turistmål och lite shopping så planerade vi middag uppe på Cheesecake factory som är på 7e våningen med utsikt över UnionSquare, men de var väntar tid på 1h 40min!! Så vi åkte ner en våning och pt på ett Burger ställe, lika nöjda var vi ändå för vi fick bord med finaste utsikten. 

Påvägen hem plockade vi upp Fanny som var fast i city, vi tog en promenad bland sjukt fina hus och gick längs en strand intill GoldenGate. Vi stannade även till för en lunch på Cheesecake Factory, mmmmums. Och nej, de är inte alls som i "The bing Bang theory"..;) 

Så ja helgen var väldigt lyckad och jag längtar tills nästa gång! Nästa gång ja träffar Nina är förhoppningsvis hos henne i Nevada, kanske de blir en tripp till Tahoe för lite skidor! :) Tack igen Nina för en grym helg med mycket skratt och äntligen svenska haha, back to english now, see u soon!! 
Kommentera inlägget här :